-50%
1.999 kr.
-27%
-23%
1.199 kr.
-23%
999 kr.

Find en billig pigecykel online hos Cykelbazaren

Hos Cykelbazaren har vi et stort udvalg af pigecykler og tilbehør dertil. Vi har samlet cykler i alle størrelser og til alle, der måtte stå og mangle én. Som du kan se i det store udvalg, finder du et væld af forskellige farver, design og funktioner – og der er derfor en pigecykel for enhver smag.

Børn lærer som regel at cykle i en tidlig alder. Dette er en yderst god måde for barnet at lære balance, koordinering, motorik og afstandsbedømmelse. Samtidig er det sjovt for barnet at lære, da cyklingen giver anledning til masser af sjove timer – som endda er sundt på samme tid. Se det store udvalg af pigecykler nedenfor, og lad dig inspirere til dit næste køb.

Kvalitetscykler giver den bedste oplevelse

Ligesom så mange andre ting i livet kan det i starten være svært for barnet at lære at cykle. Af denne grund gælder det om at gøre oplevelsen så god som overhovedet muligt. Det er derfor vigtigt at købe en kvalitetscykel fra starten, så barnet ikke får en dårlig oplevelse, første gang det cykler på den nye cykel.

Det er forskelligt fra barn til barn, hvordan vedkommende lærer bedst. De fleste børn starter med en pigecykel med støttehjul. Her får barnet altså ekstra støtte til at holde balancen, hvilket giver bedre mulighed for at fokusere og lægge kræfter i styring, afstandsbedømmelse og det at træde i pedalerne. Herefter er det tid til at opgradere den mindre pigecykel til en større én af slagsen. Her vælger de fleste forældre at påsætte en stang på cyklen, således forældrene har mulighed for at give en hjælpende hånd til overgangen fra støttehjul til blot to hjul.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber pigecykler?

Vores udvalg af cykler består af gode og sikre mærker, så du skal ikke være nervøs for at købe en cykel, som ikke er i fin stand eller sikker for dit barn. Det, du og barnet bør overveje, inden I køber pigecyklen, er derimod, hvilket udstyr og detaljer I ønsker, at cyklen skal have. Det kan være alt fra cykelkurv og gear til farver, mønstre og meget mere. Snak med dit barn om barnets ønsker, så I sammen kan finde frem til den bedste løsning. 

Endnu en væsentlig ting at være opmærksom på er, at cyklen skal indstilles korrekt til barnet. Nogle køber en lidt for stor cykel til deres barn, fordi de tænker, at barnet så kan bruge cyklen i flere år og vokse sig stor nok til den. Konsekvensen er, at barnet får sværere ved at bruge cyklen, fordi den er for høj, og det er ikke sundt for barnets krop. Det giver en dårlig cykeloplevelse for barnet, så sørg for at gå efter en pigecykel, som er passende i størrelsen. Det vil både du og barnet have meget større glæde af i længden. 

Vores cykler kommer desuden i mange forskellige modeller. Nogle af dem har et sporty udseende, idet modellen har stangen tæt placeret mod sadelrøret. Det giver en mere stabil cykel, men gør påstigningen sværere for barnet. Af cykler med et mere råt og sporty udseende finder du blandt mange forskellige Scott-cykler med et lavt cykelstyr og robuste dæk. De kommer i mange forskellige farver alt efter ønske. 

Der findes også klassiske damecykler med lav påstigning, som gør det hele lidt nemmere. Hvis dit barn er mest til det feminine udseende, kan du gå efter en af de klassiske cykler med et højere cykelstyr, hvor nogle også har en cykelkurv som en ekstra detalje. Der findes mange forskellige mærker på vores side, som har et fint og feminint look. Du finder blandt andet Mustang, Kildemose og Rocky, som alle er gode cykler, og som kommer i forskellige farver og med forskellige funktioner. 

Hvilket udstyr er vigtigt til pigecyklen?

Husk også at købe alt det nødvendige tilbehør til pigecyklen. Barnet skal naturligvis bære cykelhjelm for at beskytte det lille hoved mod eventuelle fald. Derudover er det en god idé at købe en ringeklokke, cykellygter og reflekser. For at gøre pigecyklen mere personlig og sjov kan du ligeledes tilkøbe sjovt pynteudstyr såsom farvede cykelhåndtag, cykelflag, streamers og egerrasler. Vær opmærksom på, at udstyr som cykellygter skal være sikkerhedsgodkendte, så I undgår en bøde, og så barnet er bedst sikret i trafikken i de mørke morgen- og aftentimer. 

Flere af vores pigecykler har en tilhørende cykelkurv. Det kan være en praktisk detalje for barnet, hvis hun skal have tung bagage med på vejen, idet vægten fordeles mellem bagagebærer og kurv. En cykelkurv giver desuden et feminint touch til cyklen og er derfor en fin detalje på cyklen. Ud over cykelkurv kan det være praktisk at gå efter en cykel med en bagagebærer. Bagagebæreren er ligesom kurven meget praktisk, så barnet kan aflaste ryggen, hvis hun skal have en tung taske eller andet med på sin tur. 

En anden ting at være opmærksom på før køb er antallet af gear på cyklen. Vores sortiment af pigecykler kommer med vidt forskellige antal gear. Vi har cykler med alt fra tre gear til syv gear, og nogle der går helt op til seksten gear. Når barnet skal lære at cykle, skal hun også lære at skifte mellem de forskellige gear, så hun ved, hvor hårdt og hurtigt der skal trampes i pedalerne. Skal du købe dit barns første cykel, er det en god idé at holde dig til få gear, således at det er nemmere for barnet at overskue at skifte imellem dem. Hvis dit barn er lidt ældre, så kan du forhøre dig hos barnet, om antallet af gear er vigtigt for hende. 

Hos Cykelbazaren er udvalget af pigecykler bredt

Lige nu har vi også et stort sortiment af pigecykler. De kommer også i mange forskellige størrelser, farver og med forskelligt tilbehør til. Blandt det store udvalg kan du opleve pigecykler af blandt andet mærkerne Rocky, PUKY og Mustang.

Disse tre mærker er de bedst sælgende pigecykelmærker hos Cykelbazaren. Samtidig er det også de mærker, vi vil anbefale. Mærkerne har forskellige fordele, og det er op til den enkelte forælder at vurdere, hvad der bedst passer til det pågældende barn.

Mustang – vi kender alle dette mærke. De er kendt for kvalitet, og vi hos Cykelbazaren vil altid anbefale en cykel fra Mustang. Det holder bare, samtidig med at designet er særdeles flot og tidløst. Dette er især ideelt for barnet, der efterhånden er blevet ung og derfor går op i, hvordan pigecyklen rent faktisk ser ud.

PUKY – dette børnecykelmærke er etableret i Tyskland for over 70 år siden. Deres vision er at give børn kvalitetslegetøj og cykler. Hvis du søger en pigecykel, der giver lys i øjnene hos barnet, så skal du helt sikkert gå med en PUKY. Det legesyge design vil uden tvivl passe perfekt til barnet.

Rocky – stiftet i 1981 har Rocky øje for detaljerne og holdbarhed. Med deres årtiers lange kendskab og ekspertise i Mountain Bikes går du aldrig galt i byen med en pigecykel fra Rocky. Udvalget af pigecykler til både børn og unge er stort, og du vil med garanti finde en passende pigecykel til dit barn også.

Pigecykler pris – Hvad koster en pigecykel?

Prisen på en pigecykel varierer meget fra cykel til cykel. Det afhænger selvfølgelig af, hvilket mærke du ønsker, samt hvilke funktioner pigecyklen skal have. Som du nok allerede ved, samler vi hos Cykelbazaren pigecykler fra en række af de bedste shops i Danmark. Det betyder, at vi kan vise dig et kæmpestort udvalg; ét sted.

Derudover gør vores platform det nemt for dig at filtrere i prisen, du ønsker at betale. Du kan altså sammenligne prisen på de forskellige cykler og finde den pigecykel, der passer lige præcis til den prisklasse, du er på udkig efter.

På vores hjemmeside finder du cykler til piger fra cirka 500 DKK til 6.000 DKK. En god og pæn kvalitetscykel kan du sagtens finde til noget i omegnen af 3.500 DKK. Så får du altså en pigecykel i god kvalitet – og vi vil nærmest vove at påstå, at du sagtens kan finde en cykel, der matcher præcis dine eller barnets behov udseendemæssigt og funktionsmæssigt. Lige nu har vi også gode tilbud på forskellige modeller, så du kan spare endnu mere, når du køber cyklen til barnet. 

Du kan også gøre op med dig selv, hvilket behov dit barn har. Skal dit barn cykle hver dag til og fra skole og fritidsaktiviteter, så er det en rigtig god idé at investere i en cykel af god kvalitet. Det gør, at dit barn får en meget bedre transportoplevelse, og så er du sikret, at cyklen holder i lang tid uden at blive slidt. Tænk desuden på, hvor meget tid dit barn faktisk opholder sig på cyklen. Med så meget tid, er det vigtigt, at der er en høj komfort, så det bliver en god og sikker oplevelse. 

Et ekstra tip, hvis I ønsker, at cyklen skal holde længst muligt, er at sørge for at behandle med cykelolie, så cyklen er velsmurt og glider ubesværet hele tiden. I vinterperioderne kan de kolde måneder med hårdt vejr gøre det nødvendigt at passe godt på cyklen, så I undgår rust og skader, som kan ødelægge cyklen og kræve en tur til cykelhandleren, eller at I skal investere i en helt ny cykel. På nettet kan I læse meget mere om, hvordan man bedst passer på sin nye cykel, så den kan følge barnet i flere år. 

Har du brug for hjælp til at finde den rigtige pigecykel?

Som du kan læse, er der mange ting, som er fornuftige at overveje, inden du køber barnets nye cykel. Er dit barn til det mere rå og sporty look? Eller er hun mere til et klassisk og feminint look? Desuden er det en god idé at overveje, hvilke funktioner og detaljer I ønsker. Skal der for eksempel være en bagagebærer eller en cykelkurv, så barnet kan aflaste sin ryg, hvis hun skal have tung bagage med på cykelturen? Hvor mange gear ønsker du, cyklen skal have? Hvad er dit budget? Og så videre.

Det kan være lidt af en jungle at finde den helt rigtige pigecykel. Derfor sidder vi altid klar til at give dig vores bedste vejledning, inden du køber din nye cykel. Du er altid velkommen til at skrive en mail til os. Vi forsøger at vende tilbage hurtigst muligt. Ellers sidder vores partnerbutikker også altid klar til at vejlede dig – de er oftest rigtig dygtige fagligt, da det er det, de lever af.

Husk at supplere pigecyklen med støttehjul, sådan at barnet på bedste vis lærer at cykle. Dette gør oplevelsen noget rarere for barnet, og dermed øges chancen også for, at barnet lærer at cykle på hurtig vis. Du kan også tage et hurtigt kig igennem vores tilbehør til cyklen. Måske er der noget, som netop dit barn kunne tænke sig. Det er trods alt barnet, der skal fræse afsted på pigecyklen, og derfor skal barnet naturligvis også have sit at sige i købet.

Det er især en god idé at lade barnet vælge pigecyklens farve selv. På denne måde får barnet medbestemmelse i valget. Dette vil for langt de fleste børn betyde, at de glæder sig endnu mere til at modtage den flotte pigecykel – og de kan ikke vente på at springe op på den. Hvis budgettet ikke rækker til alle valg i verden, bør du sørge for at udvælge de pigecykler, som passer til budgettet. Vis blot barnet disse pigecykler, sådan der ikke opstår eventuelle skuffelser. Lige nu har vi flere gode tilbud på forskellige modeller, så du kan være heldig at finde netop den cykel, der passer til dit barn, til en rigtig god pris, der efterlader lidt ekstra plads i budgettet.

Websitet anvender cookies til at huske indstillinger, statistik og målretning af annoncering. Informationer deles med tredjepart. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk